This text is replaced by the Flash movie.

Kalender

Torsdag d. 9. november
Konference om kirkens sociale ansvar.
Klik her for program

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diakonhøjskolen samarbejder medVi huser også Teologi for Lægfolk

UddannelserOm skolenOm diakoniVidencenter NyhedsarkivKontakt

Kortere kurser

 

 

Enkeltfagskurser

3k-uddannelsens fag udbydes som enkeltfag. For at læse om 3k-uddannelsen (Kristendom, kultur og kommunikation) klik her . For yderligere information om de enkelte fag, kursusafgift, tilmelding etc. kontakt Sif Egede på asea@remove-mevia.dk

Pt. udbyder vi ikke enkeltfag fra Diakoni og Socialpædagogik-uddannelsen, men kontakt vores studievejleder på brp@remove-mediakonhojskolen.dk, hvis du kunne være interesseret i at følge et eller flere fag som enkeltfag på denne uddannelse.

 

Kurser i sjælesorg

På Diakonhøjskolen tilbyder vi korte og længerevarende kurser i sjælesorg, hvor teori og samtaleøvelser er integreret i undervisningen.

Sjælesorgskurserne tilbydes på forskellige niveauer, både introduktionskurser og kurser for folk, som allerede har erfaring med sjælersorg. Ligeledes er der mulighed for at få tilrettelagt kurser i sjælesorg tilpasset de behov og ønsker, der måtte være fra deltagerne.

Det annonceres her på siden, når Diakonhøjskolen tilbyder nye kurser i sjælesorg. 

 

 

 

 

Diakonhøjskolen, Lyseng Allé 15, DK-8270 Højbjerg, E-mail: info@remove-mediakonhojskolen.dk, Tlf: +45 86 27 41 22, Fax: +45 86 27 42 10