This text is replaced by the Flash movie.

Nyheder

Diakonhøjskolens kontor holder lukket i uge 28, 29 og 30. GOD SOMMER!

 

 

Diakonhøjskolen samarbejder medVi huser også Teologi for Lægfolk

UddannelserOm skolenOm diakoniVidencenter NyhedsarkivKontakt

Kortere kurser

 

 

Enkeltfagskurser

3k-uddannelsens fag udbydes som enkeltfag. For at læse om 3k-uddannelsen (Kristendom, kultur og kommunikation) klik her . For yderligere information om de enkelte fag, kursusafgift, tilmelding etc. kontakt Sif Egede på asea@remove-mevia.dk

Pt. udbyder vi ikke enkeltfag fra Diakoni og Socialpædagogik-uddannelsen, men kontakt vores studievejleder på brp@remove-mediakonhojskolen.dk, hvis du kunne være interesseret i at følge et eller flere fag som enkeltfag på denne uddannelse.

 

Kurser i sjælesorg

På Diakonhøjskolen tilbyder vi korte og længerevarende kurser i sjælesorg, hvor teori og samtaleøvelser er integreret i undervisningen.

Sjælesorgskurserne tilbydes på forskellige niveauer, både introduktionskurser og kurser for folk, som allerede har erfaring med sjælersorg. Ligeledes er der mulighed for at få tilrettelagt kurser i sjælesorg tilpasset de behov og ønsker, der måtte være fra deltagerne.

Det annonceres her på siden, når Diakonhøjskolen tilbyder nye kurser i sjælesorg. 

 

 

 

 

Diakonhøjskolen, Lyseng Allé 15, DK-8270 Højbjerg, E-mail: info@remove-mediakonhojskolen.dk, Tlf: +45 86 27 41 22, Fax: +45 86 27 42 10