This text is replaced by the Flash movie.

Nyheder

Diakonhøjskolens kontor holder lukket i uge 28, 29 og 30. GOD SOMMER!

 

 

Diakonhøjskolen samarbejder medVi huser også Teologi for Lægfolk

UddannelserOm skolenOm diakoniVidencenter NyhedsarkivKontakt

Professionsbachelor i Diakoni og Socialpædagogik

Bliv socialdiakon - og gør en forskel!

En socialpædagogisk uddannelse med fokus på livets store spørgsmål

Læs om uddannelsen på de følgende undersider, hvor der er :

1) Kort beskrivelse af uddannelsen
2) Optagelseskriterier
3) Ansøgningsfrister
4) Foreløbig brochure
5) Studieordning
6) Studievejledning
7) Praktik

>> Da det diakonale arbejde (og det burde også gælde det socialpædagogiske!) har det hele menneske for øje (dets fysiske, psykiske, sociale, kulturelle og åndelige behov), er arbejdet med tilværelsens store spørgsmål (Hvem er jeg?, Hvad er meningen med det hele? Hvorfor er der så meget ondt? og så videre) en vigtig og integreret del af professionbacheloruddannelsen i diakoni og socialpædagogik.

Det handler ikke om at måle de studerende på troen eller vinde dem for egne synspunkter, men om at lære dem at tage det udsatte medmenneske alvorligt ved at skabe omsorgsstrukturer, der så at sige kommer hele vejen rundt i forhold til den menneskelige eksistens.

Skal det diakonale og socialpædagogiske arbejde lykkes, skal den uddannede diakon have modet til at se verden, som den er, handle på baggrund heraf og hele tiden huske på, at der i mødet med den udsatte altid er mere på spil end det, man umiddelbart ser. Man står nemlig på samme tid over for borgeren/klienten/brugeren/gæsten og et medmenneske - et du"

Citat af forstander for Diakonhøjskolen Jens Maibom Pedersen, Kristeligt Dagblads Kronik, den 6. oktober 2012

Diakonhøjskolen, Lyseng Allé 15, DK-8270 Højbjerg, E-mail: info@remove-mediakonhojskolen.dk, Tlf: +45 86 27 41 22, Fax: +45 86 27 42 10