Aktuelt


Årsmøde 2020
Der er årsmøde i Diakonhøjskolens Diakonforbund lørdag den 13. juni 2020. (Vi må naturligvis tage forbehold for eventuelle lovmæssige begrænsninger i forsamlingsfriheden i den øjeblikkelige corona-virus situation).

Professor Peter Lodberg taler om ”11 bud på diakoni og samfund”, vi fejrer jubilarer og hygger os og synger sammen i jubilæumsåret. Som altid er der den lækre brunch-buffet.

Se program her

Generalforsamling er indkaldt i MOTIV april 2020, side 16. Den afholdes klokken 10.00 på Diakonhøjskolen i henhold til vedtægterne. Generalforsamlingen afholdes i overensstemmelse med dagsordenen, som fremgår af vedtægterne for lige årstal. Der er valg til tre pladser i forbundets bestyrelse.


Seniorstævne
Årets SENIORSTÆVNE den 10.-12. august er desværre aflyst pga. Corona-virkeligheden.

Nyt medlemsblad
DIAKONbladet er nu afløst af bladet MOTIV, som udgives af skole og forbund sammen. Se bladet online under menuen MEDLEMSBLAD.

Artikler
Redaktionen bringer i de kommende uger som online-versioner en række artikler skrevet af studerende ved Diakonhøjskolen i udlandspraktik, eller som er i arbejde som studerende på deres praktikplads i corona-tiden. Nedenfor kan du linke til artikler om
Udlandspraktik på Færøerne
Udlandspraktik i Sydafrika
En helt anden verden
Udlandspraktik i Norge

Facebook
Du kan finde oplysninger om diakonforbundet på facebooksiden Diakonhøjskolens Diakonforbund, og i øjeblikket har vi også en gruppe ved navn DiakonKanIkkeBliveHjemme, med omkring 50 medlemmer. Gruppen retter sig mod diakoner og studerende, som må arbejde i corona-tiden.

Hjemmesiden
www.diakonforbund.dk kan vores oplysninger ses endnu en tid, men senest 1. juni lukker siden for vores vedkommende. Fra nu er vi her på Diakonhøjskolens hjemmeside. Velkommen!

Del dette: