Faciliteter til studerende

Udendørsfaciliteter
Diakonhøjskolen har en fodboldbane, strandvolleyballbane, bålsted og shelter.

Kreativt værksted

Det kreative værksted står til de studerendes frie afbenyttelse. Der er mulighed for maling, sløjd, keramik og meget mere.

Musiklokale

Studerende må bruge skolens musiklokale og instrumenter - flygel, klaver, keyboard, akustiske og elektriske guitarer, trommer og percussion.

Bibliotek
Diakonhøjskolen har et mindre fagbibliotek. Bøger kan hjemlånes, men håndbøger må ikke fjernes. Reglerne for bibliotekets benyttelse er opslået i biblioteket.

I øvrigt henvises til:
Aarhus Kommunes biblioteker: www.aakb.dk
Statsbiblioteket ved Aarhus Universitet: www.statsbiblioteket.dk

Aviser og tidsskrifter

Diakonhøjskolen abonnerer på Kristeligt Dagblad, Jyllands-Posten, Politiken og Århus Stiftstidende. Aviserne ligger i spisesalens sofagruppe. Derudover har studerende på vandregangen adgang til ca. 130 tidsskrifter med studierelevant indhold. Disse må ikke fjernes.

Vaskeri

På kollegiet er der adgang til et vaskeri med store industrimaskiner, centrifuge og tørretumblere. Det er gratis at benytte vaskeriet, hvis man bor på kollegiet.

Sauna
I kollegiets D-fløj er der en sauna, som kollegiets beboere frit kan benytte.