Diakoni og socialpædagogik

Professionbacheloruddannelsen i Diakoni og socialpædagogik varer 3 1/2 år og veksler mellem teori og praktik. Der er studiestart 2 gange om året til august og til februar.

Uddannelsen udbydes i samarbejde med VIA University College med udbudssted på Diakonhøjskolen som det eneste sted i landet.

Diakonuddannelsen adskiller sig fra de gængse pædagoguddannelser ved at have særlig fokus på diakoni og socialpædagogik, og arbejdstitlen efter endt uddannelse er socialdiakon.

I løbet af uddannelsen opnår du en solid faglig ballast i forhold til at arbejde med børn, unge og voksne i udsatte livssituationer og med særlige udfordringer som misbrug, hjemløshed, psykisk sygdom, nedsat funktionsevne, særlige behov ect.

Derudover tilegner du dig også kvalifikationer til at arbejde med børn og unge inden for almenområdet (daginstitutioner, SFO etc.).

Download:

Se også