Åbent hus-arrangementer

Diakonhøjskolen afholder hvert år 3 større åbent hus-arrangementer:

Studiepraktik (i uge 43)

Hele onsdag, torsdag og fredag (3 dage i alt).

For hvem?

Studiepraktik er for dig, der er i gang med det sidste år på en ungdomsuddannelse (fx stx, hhx, htx eller hf), eller måske allerede har afsluttet den. Du kan også komme i studiepraktik, hvis du har en erhvervsfaglig baggrund.

Hvorfor tage af sted?
Studiepraktik er det nærmeste, du kommer på at opleve, hvordan det er at gå på Diakonhøjskolen. Du bliver måske bekræftet i, at du er på rette spor eller finder ud af, at uddannelsen alligevel ikke er noget for dig. Studiepraktik vil altid gøre dig klogere og hjælpe dig et skridt videre i dit studievalg.

Inden din praktik
Inden du skal i studiepraktik, er det en god idé at sætte dig ind i, hvad uddannelsen går ud på. Du kan fx læse mere på vores hjemmeside og/eller ringe til optagelsesvejleder Birgit Ravn Pedersen på tlf. 4172 8612. Du har også rig mulighed for at stille spørgsmål under studiepraktikken til studerende, undervisere eller til optagelsesvejlederen.

Det praktiske
Tilmelding til studiepraktik sker på https://studiepraktik.nu/   Her vil du også kunne finde programmet for studiepraktikken på Diakonhøjskolen. 
Du har mulighed for at overnatte og spise gratis på Diakonhøjskolen under din studiepraktik.

U-days (3 dage omkring 1. marts)

3 dage med studieorientering. Du vælger selv hvilken dag, du ønsker at deltage.

For hvem?
U-days er for dig, der har eller er i gang med en ungdomsuddannelse (fx stx, hhx, htx eller hf) og for dig, der har en erhvervsfaglig baggrund. Grundet tidspunktet er der særligt mange kvote 2-ansøgere, der deltager i dette arrangement.

Hvorfor tage af sted?
Til u-days har du mulighed for at se skolen, høre om uddannelsen, samt stille spørgsmål til lærere, optagelsesvejlederen og skolens studerende.

Inden U-days
Inden du tager til et u-days-arrangement, er det en god idé at sætte dig ind i, hvad uddannelsen går ud på. Du kan fx læse mere på vores hjemmeside og/eller ringe til optagelsesvejleder Birgit Ravn Pedersen på tlf. 4172 8612. 

Det praktiske
Programmet for u-days-arrangementet er at finde på https://udays.dk ca. en måned før arrangementet afholdes. Deltagelse i et u-days kræver ingen tilmelding.

Åbent hus (i juni)

1 dags studieorientering.

For hvem?
Dette åbent hus-arrangement er for dig, der har taget eller er i gang med at tage en ungdomsuddannelse (fx stx, hhx, htx eller hf). Grundet tidspunktet ser vi flest kvote 1-ansøgere til dette arrangement.

Hvorfor tage af sted?
Til Åbent hus har du mulighed for at se skolen, høre om uddannelsen, samt stille spørgsmål til lærere, optagelsesvejlederen og skolens studerende.

Inden Åbent hus
Inden du tager til Åbent hus, er det en god idé at sætte dig ind i, hvad uddannelsen går ud på. Du kan fx læse mere på vores hjemmeside og/eller ringe til optagelsesvejleder Birgit Ravn Pedersen på tlf. 4172 8612. 

Det praktiske
Programmet for Åbent hus er at finde på https://www.via.dk/uddannelser/moed-via/aabent-hus ca. en måned før arrangementet afholdes. Deltagelse i dette åbent hus-arrangement kræver ingen tilmelding.

Del dette: